MIKOPS - Perfekcija koju zaslužujete.
Mikops je osnovan 1996. godine. Pri samom početku smo krenuli sa jednom fotokopirnicom i u svom daljem poslovanju usmerili se u dva pravca - Mikops-Uslužni centri i Mikops-Prodaja i servis. Mikops-Prodaja i servis se deli na Veleprodaju i Servis, od čega servis ima iskusno ljudstvo sa ovlašćenim sertifikatima. Mikops Veleprodaja unazad nekoliko godina ima ugovore sa renomiranim svetskim proizvođačima: KATUN, KONICA MINOLTA, RICOH, STATIC, IPM, PERFECT. Od 2008. godine Mikops je postao ovlašćeni partner za Niški region sa renomiranom firmom Konica Minolta, a od 2011. godine postaje jedini distributer KATUN-a za Srbiju.

SERVIS I PODRŠKA

MIKOPS u svojoj ponudi ima dva paketa servisne podrške u cilju zadovoljenja potreba svojih klijenata. Servis obuhvata servisiranje i prodaju svih delova za fotokopirne aparate i sisteme za štampanje brendova RICOH, KONICA MINOLTA, ... Pomoći ćemo Vam da zajedno sa nama odaberete paket i uslugu koja Vam najviše odgovora i po ceni a i po vrsti same usluge.

REZERVNI DELOVI ZA PROGRAM KONICA MINOLTA, RICOH I CANON

MIKOPS Vam nudi servisnu podršku za sledeće tipove fotokopirnih mašina KONICA MINOLTA, RICOH I CANON kao i rezervne delove za sve ove modele. Na jednom mestu možete naći sve počevši od OPC i teflonskih valjaka, četki, transfer traka, ... pa do najsitnijih delova za Vaše aparate.

PROVERITE!

MIROLJUB ALEKSANDROVIĆ

0628002204

servis@mikops.rs

MIKOPS BASIC SERVIS PAKET

Podrazumeva način održavanja servisa i intervencija po pozivu stranke. Svaka usluga I zamena se posebno naplaćuje po standardnom cenovniku firme.

MIKOPS PARTNER SERVIS PAKET

Podrazumeva način održavanja aparata na odredjeni broj kopija u zavisnosti od modela aparata. Klijent plaća redovan servis po dolasku. Partner je dužan da blagovremeno obavesti servis o broju kopija. U okviru ovog paketa intervencije i zamena delova izmedju dva servisa se ne naplaćuju. Partneru je obezbedjena besplatna isporuka kupljenog potrošnog materijala iz našeg asortimana (papir, toner, spirale, katroni, folije ).

PITAJTE SERVISERA

Da li vrsite stampu na CD-u

Ne vrsimo stampu na CD-u, mozemo odstampati na samolepljivom papiru. Za vise informacija pozovite na telefon 018/4510610

Korisnik

da ki punite ketridze i koja je cena u boji.hvala!

Postovani,
Molimo Vas da se obratite nasoj komercijali na e-mail: prodaja@mikops.rs

Pozdrav

Gradimir Sombor

Za Konica bizhub 200 teflon valjak se ljusti i prlja kopije,ima te li rezervni deo ili komplet grejnu jdinicu? Gradimir Sombor

Postovani Gradimire,
Imamo teflonski valjak i cena je 1386.00 din + PDV.
Za sve dodatne informacije nas mozete kontaktirati na e-mail adresu prodaja@mikops.rs.

Pozdrav

Korisnik

Imam problem sa štampačem HP1018, gužva list prilikom uvlacenja, interesuje me cena popravka štampača pozdrav.

Postovani,
morali biste da donesete stampac u servis kako bi utvrdili tacan kvar. Servis je na adresi Vojvode Tankosica 6/lok 5, u Nisu.

Pozdrav.

Uslužni centar i maloprodaja Niš,
Strahinjića Bana 3, PC Ambasador,
lok 13 (prizemlje u pasažu).

Tel. 018/517-200, 062/800-23-29
E-mail: perfect@mikops.rs

Radno vreme:

radni dan
08:00-20:00
subota
09:00-14:30

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam

B2B PRIJAVLJIVANJE

Email:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku? Napravite nalog